Kain Pasang Batik Crepe LV

Promosi….Promosi

 

Kain LV Bercorak batik…

Produk code:BC01

Material:Cotton,LV,Crepe & Tidak berbatu

Size:4m bidang 46

Harga:RM 70.00 termasuk Postage(WM)

RM 80.00 termasuk Postage(EM)

Cara Penghantaran:POSLAJU

Money back guaranteed !

Like Kami di :-facebook.com/Galerifeminin

Share

Kain Pasang Laville De Paris

Produk code:SW01

Material:Cotton,LV,Crepe

Harga:RM 75.00 termasuk postage

Cara Penghantaran:POSLAJU

Money back guarantee !

Like Kami di :-facebook.com/Galerifeminin

Share

Kain Pasang LV

Hot Item Kain Laville(LV) De Paris..

Kain yang sedap,sejuk dipakai.Sangat sesuai dibuat baju raya.

Kod Produk:SP01

Saiz:4m/Bidang 45

Material:Cotton

Warna:Lite Brown

Harga:RM75.00 (WM)

RM85.00 (EM)

Penghantaran:Poslaju

Like kami di:-

Facebook.com/Galerifeminin.

Share

Cikgu Shida Dari Parit

Nak release tension?..LAYAN jer Video nih…

Kredit untuk Chegu Shida..

http://www.youtube.com/watch?v=eOswFlzxIes

Share

Jeli Pati Walit @Sarang Burung

Makanan KesihatanSesuai untuk semua peringkat umur.

Masyarakat Cina terkenal dengan pengambilan Sarang Burung sejak berabad lama.Oleh yang demikian timbulah idea dari Pengusaha IKS Muslim ini untuk mengkomersialkan produk ini.Dengan teknik-teknik dan rahsia-rahsia yang diperolehinya,beliau menghasilkan sendiri produk.

Share

Ebook IM Jamal:Kisah dan Teladan

Assalamua’laikum dan salam sejahtera.

Lama sangat rasanya NS tak update Blog ni.Dah bersawang rupenyer..huhu

Kali ini NS nak berkongsi pengalaman Otai IM sebelum bergelar Otai.

Sedikit cerita dan pengalaman seorang otai IM sebelum bergelar jutawan.Elok bagi yang baru nak berjinak-jinak dengan IM mengambil kisah ini sebagai pedoman.

Dipendekkan ceritanya di bawah ini..enjoy!

Share

Rahsia Buat Duit Dengan Internet

Assalamua’laikum dan Salam Sejahtera.

Mengikut Kamus Dewan Rahsia bermaksud benda yang tersembunyi(diketahui oleh satu atau beberapa orang sahaja).Maknanya tidak ramai yang mengetahui.

Persoalanya masih menjadi Rahsiakah mencari duit dengan Internet?.Bukan lagi rahsia sekiranya rahsia mencari duit di Internet dibongkarkan.”Biarlah Rahsia kata Dato Siti”.

Baiklah NS ingin berkongsi dengan anda sedikit pengetahuan NS berkenaan CD rahsia ini.Penulisnya ialah Saifulsham dan gang.Diedarkan oleh PTS publishing.Harga RM 49.90.Sebenarnya anda akan dapat CD ini dengan percuma tetapi dengan syarat kena membeli bukunya terlebih dahulu.

Kandunganya cukup simple.Di dalamya disediakan Tutorial bagaimana membina Laman Web.Laman Web menjual ya bukan Laman Web peribadi.Diajar langkah demi langkah menggunakan Video.Mudah dan amat sesuai bagi Neubi macam saya..hehe.Tutorial yang diajar pun sebenarnya hasil dari pengalaman Team Saifulsham sendiri.Dan mereka berjaya membuat duit dengan Internet walaupun latar belakang pendidikan mereka bukan IT.Menakjubkan bukan?Sudahla berjaya menghasilkan pendapatan dan kini mereka menjadi Guru pula dengan mengajar NS menggunakan CD!Hebat memang hebat.

Mereka benar-benar memotivasikan NS.Jadi dengan CD inilah NS belajar selok-belok perniagaan Internet dan mencari duit melaluinya.NS masih lagi belajar dan akan terus belajar.

Walaupun CD ini telah lama berada di pasaran namun Ilmu yang terkandung di dalamnya sangat hebat.Eloklah sekiranya anda memilikinya.Dengan sedikit pelaburan mudah-mudahan akan bertambah pelaburan anda di masa akan datang.

Selamat maju jaya!

1. Tarikh yg berlaku adalah pada 11/3/2011 bersamaan 6 RabiulAkhir 1432 Hijah or 6/4/1432.

2. so dengan tahun 1432 di pecahkan 14 || 32.

3. Jawapanya Jujuz ke 14 Quran.

4. Dan bulan 4.

Rahsia angka tahun ini : Jujuz 14 Ayat Quran ke 4.

Rujuk di Quran.

1. Jujuz 14 bermula pada surah Al-Hijr, dan ayat ke 4 dari surah AL Hijir menyatakan
“Dan kami tidak membinasakan suatu negeri, melainkan sudah ada ketentuan yang tetap baginya”.

2. Rahsia seterusnya yang menunjukan Malapetaka ini akan berlaku di Jepun ialah dengan kedudukan Jepun dan Wilayah Seedai pada kedudukan geografi bg ( Jepun : Latitiude 36, Longtitude 138)
so dlm 1432, 14 dh di ketahui Jujuz Al Quran. maka yang di pecahkan 14 || 32 so di pecahkan lagi 3|2 ,so now secret no adalah 3.

di ambil pula lokasi latititude dan longitude.

3+6+1+3+8 = 21

so next 2+1 = 3

proved *. yg di maksudkan dengan no 3 adalah negara jepun.

Dan di dalam jepun jugak terdapat banyak wilayah.. maka wilayah yang akan di turunkan malapetaka itu ? Wilayah Seedai pada kedudukan geografi Latitiude 38’15 dan Longtitude 140’53

makan 3+8+1+5+1+4+0+5+3 = 30

so next 3+0 = 3.

*proved wilayah yang tuhan maksudkan dgn angka 3 adalah Wilayah Seedai di Jepun.

3. Rahsia seterusnya dengan tarikh 6

msa yang di laporkan oleh Jabatan Metrologi Rusia.. gempa bumi berlaku pada masa 1446 waktu Jepun..

so 1+4+4+6 =15

so next 1+5 = 6

*proved 6 membawa maksud masa yang akan berlaku.

4. Dah yang seterusnya 1432 apabila di pecahkan 14||32, kini di ambil pula angka 14 dan di pecahkan 1||4 , maka angka satu boleh di kelaskan sebagai permulaan hari.
maksudnya di dalam Islam Jumaat adalah hari pertama dalam minggu itu. so angka satu memberi maksud malapetaka itu akan berlaku pada hari Jumaat.

5. Lihat.. betapa benarnya ayat al quran. segala yang di nyatakan tetap berlaku. walaupun suduh berabad kitab Quran di turunkan.

6. Walaupun zaman berubah sejauh mana sekalipun.. Al-Quran tetap bagi sepanjang zaman.

7. Di percayai banyak lagi rahsia yang masih tidak dapat di ketahui di dalam tarikh ini. namun sekadar ini pun telah membuatkan kita lihat dengan mata kita sendiri
betapa mulia Al-Quran. dan segala yang di ungkapkan di dalamnya

8. WauAllahhu Allam.

Di persilakan untuk share. bg mengingati kite kembali tentang segala perkara yang terkandung di dalam Al-Quran adalah benar buat selamanya. mahupun di dunia atau pun akhirat.

Share

Panduan Autoresponder:Download Percuma!

Assalamua’laikum dan Salam Sejahtera.

Ramai juga yang tertanya bagaimana Otai-otai di luar sana boleh menjana pendapatan ribu-raban dengan menjual E-book,Affiliates dan sebagainya.Sebenarnya mereka pun ada strategi mereka tersendiri.Nak tau?Kenalah berguru kalau tidak mau habis duit sepoket pun belum tentu berhasil..gurau ekk..tetapi itulah hakikatnya,nak berjaya kenalah keluarkan modal sikit.

Sebenarnya Otai-otai ni ada senjata sulit mereka.Senjatanya tak lain tak bukan Autoresponder.Sistem E-mail yang dihantar kepada prospek secara automatik.Anda cuma perlu setkan di dalam Autoresponder dengan menggunakan sedikit kreativiti dan selebihnya akan dilaksanakan oleh AR(Autoresponder).

Tak tahu nak guna?..tak mengapa di sini NS nak bagi panduan kepada anda.Berapa anda nak kena bayar..Seratus,dua ratus.Tidak NS nak bagi percuma je.”Kenape tak pecaye?”..

Tak usah pikir panjang terjah kat link Download kat bawah nun.Bagilah kredit kepada penulisnya yer..

Share

DVD Ebay Edisi Merempit:Review

Assalamua’laikum dan Selamat Sejahtera.

Kali ini NS ingin berkongsi dengan anda DVD edisi merempit.

Bagi anda yang ingin bermula dengan Ebay sesuai sangat DVD ini dijadikan benda wajib.Kerana di dalamnya terdapat ilmu mengenai Ebay dari A to Z.Dengan berpandukan ilmu yang terkandung di dalamnya,NS yakin anda akan berjaya mendapat RM anda dalam masa yang singkat.Ini kerana segala ilmu yang terdapat di dalamnya berdasarkan pengalaman beliau selama beberapa lama berEbay.

Kandungan DVD?

Dah mestilah video.Yakni Tutorial dalam bentuk Video.Video yang ajar anda bermula dari Beginner sampai tahap Advanced.Hebat kan!

Di dalamnya juga anda akan diajar bagaimana mencari hot-hot item atau niche.Diajar juga cara mendaftar Ebay dan paypal.Bukan itu sahaja,anda juga akan diajar bagaimana mengumpul feedback dengan teknik dan taktik yang paling sempoi!.Diajar juga bagaimana untuk menjadi penjual dan rahsia-rahsia besar sebelum menjadi penjual.Yang penting ilmu-ilmu di dalam DVD ini tidak melanggar polisi Ebay.

“Start small start now”!Pesanan dari penaja.Maknanya perlu ada tindakan.Jangan asyik mengkaji je tapi tiada tindakan.Take action!

NS malas nak ulas panjang-lebar dan DVD ini memang sangat sesuai untuk anda.Percayalah!

Share

Bank Islam lancar Kad Debit-i Visa

Assalamua’laikum & Selamat Sejahtera.

Bagi pemain-pemain Ebay,ada berita menarik untuk anda.Bagi yang baru nak berkecimpung dalam dunia Ebay,inilah masa anda untuk merevolusikan penggunaan Kad Debit.Siap ada Logo Visa lagi.Kenapa Kad Debit?Kepada peniaga-peniaga tegar Ebay mereka sudah sedia maklum betapa pentingnya Kad-kad ni termasuklah Kad Debit.Kerana Kad Debit banyak memudahkan urusan jual beli di Ebay.Sekarang kan menjadi suatu trend di mana orang ramai membeli-belah secara ONLINE.Hassle free kata orang.Inilah benefitnya bila ada Kad Debit.Memudahkan urusan.Lagi satu tidak payah takut duit kita kat dalam tu tak hilang.Kalo hilang pun tak lah sebanyak mana yang ada dalam Kad Kredit tu kan.Bagi yang berminat untuk memiliki Kad Debit ni boleh ja apply menggunakan link kat bawah nun.

APPLY NOW!

Nak tau lebih lanjut terjah jer kat bawah yer…

Share
Powered by WordPress | Designed by: wordpress themes free | Find Free WordPress Themes and find best wordpress themes at wordpress 4 themes.